//Perth Childcare Centre Playground Upgrade

Perth Childcare Centre Playground Upgrade

Here’s a Perth childcare centre playground upgrade completed by the Mathiou Services WA Team. A big improvement on the old playground both aesthetically and functionality wise utilising the area with a nice combination of open natural grass and astro-turf areas, bike paths, fort, sandpit decking, lots of storage cabinets for the toys, planter boxes for the ever popular herb gardens, extensive landscaping and obstacle track.

Thorough communication prior and throughout the playground construction between the Centre Director and our Project Manager was instrumental in creating a playground that met everyone’s requirements.

Once again, great feedback from the Centre Management and Carers, Parents and Children. Awesome!! 

2019-04-30T07:38:11+10:00
Call Now Button