Tanah Merah Playground Build2020-12-16T14:56:56+10:00

Project Description

Tanah Merah Playground Upgrade

Hanging chair in sensory structure

Project Details

Location: Tanah Merah, QLD

Size: Approx. 500 m²

Timeframe: 8 weeks

External – Playground Upgrade

A playground reflecting the brand identity and vision of its owner.

We were engaged to look at renovating a play yard using an existing design with custom brand elements. The design was created with this brands vision in mind, centred around a pip-like structure and using sensory, growth and wonder as part of its key brand identity. We created the following:

  • Remove all existing equipment

  • Remove exiting Astroturf

  • Level land  and install pillars for main play struture

  • Replace fencing with new stained timber fencing

  • Install sandstone boulders for indigenous – yarning circle

  • Install pillars for main playground structures

  • Install new metal fencing over the sensory garden look out

  • New artificial grass

  • Install irrigation and rainwater spray and plumbing

  • Install custom timber play structure sanctuary – with musical play, coloured perspex, a hanging chair and custom pip cut out

  • Install Monkey Bars

  • Install nest swing

  • Install new gardens with balance beams

  • Install dry creek bed with pump and drainage

Gallery

Related Projects

CONTACT US

Fill out the form or call us now
(1300) 363-423

 REQUEST QUOTE

    Call Now Button