Kelso Childcare Centre2020-03-18T03:54:27+10:00

Project Description

Kelso Childcare Centre

At Kelso the Mathiou Services team worked hard to produce a new outdoor area
with many textures and features for the children to enjoy, explore and learn.

Project Details

Location: Burleigh Heads, Gold Coast

Size: Approx. 200 m²

Timeframe: 3 weeks

Scope

At Kelso the Mathiou Services team worked hard to produce a new outdoor area for the children and staff to enjoy. The natural design included many textures and features where the children could explore and learn along the way. The playground included;

  • Timber seating

  • Sand pit with boulder edging

  • Timber bridge

  • Round log steppers

  • Digging patch/mud pit with log edging

  • Decomposed granite bike bath

  • Edible gardens

  • Playground Upgrade

  • New Shed

  • Cubbyhouse

  • Decking platforms

  • Softfall with astro turf area

  • Seating boulders

  • Water channel

  • Dry creek bed divided by a path.

Gallery

Before & After

Related Projects

CONTACT US

Fill out the form or call us now
(1300) 363-423

 REQUEST QUOTE

    Call Now Button