Little Scholars2019-11-24T04:10:17+10:00

Project Description

Little Scholars Childcare Centre

Little Scholars Feature Wall

Project Details

Location: Brisbane, QLD

Type: Upgrade

Timeframe: 3 Days

Little Scholars Childcare Centre Upgrade

We had the pleasure of working with this childcare centre to make minor changes that created a huge impact for the centre visually and practically. Some of the work included:

  • New feature walls including greenery and mirrors

  • Ceiling hung chair

  • Amended kitchen cabinetry to fit a double oven, including bench top

  • Wall hung fans (to cool kitchen when operable)

  • Fixed doorway

Feature Wall

Removed existing mirror, added a green wall and framed new mirrors

Hanging Chair

Removed shelving, hanged chair from a newly installed support beam

Install Double Oven

Removed cabinetry and existing stove top and single wall hanging oven to make room for a double oven, installed a double gas oven

Upgrade reception desk

Add panelling and paint over

Gallery

Related Projects

GET IN TOUCH

Fill out the form or call us now
(1300) 363-423

 REQUEST QUOTE

Call Now Button